Loading

GLASSFLOOR používa sklá s najúčinnejšou ochranou proti solárnej radiácii

Svetlé miestnosti a zároveň najlepšia ochrana proti slnku. V GLASSFLOOR teraz používame sklá s najúčinnejšou ochranou proti solárnej radiácii na trhu s technológiou COOL-LITE® XTREME: pre optimálnu ochranu proti slnku po celý rok


Dvakrát více světla než s běžnými slunečními čočkami                                                   Použití protislunečního skla je doprovázeno výrazným snížením propustnosti světla. Běžné protisluneční skla mají například hodnotu prostupu světla cca 25 %, tedy do interiéru se dostane jen čtvrtina světla. S novým protislunečním sklem dosahují naše světlíky minimálně dvojnásobné hodnoty prostupu světla (LT ) ≥ 51 %. Tento typ skla tak zajistí světlou a přátelskou atmosféru – v každém ročním období.

Pre jasnú, estetickú architektúru
Protislnečné sklá podporujú čistú a estetickú architektúru bez obťažujúcich a na údržbu náročných spôsobov tienenia, ako sú rolety a žalúzie. GLASSFLOOR je vhodný najmä do pamiatkovo chránených objektov na zabezpečenie prirodzeného prísunu svetla pri zachovaní historického rázu budovy.

Miestnosť zostane chladnejšia Miestnosť sa vďaka protislnečnému sklu vyhreje až o 5 stupňov Celzia menej ako so štandardným termoizolačným sklom. To zaisťuje väčší komfort v miestnosti a znižuje záťaž na klimatizáciu priestorov.

 

Najlepšie hodnoty

Celková priepustnosť energie (g) až 0,29 (EN410)
Svetelná priepustnosť (LT) ≥ 51 % (CIE 15-2004)